Avui, aprendrem a fer coca de llanda. Una coca molt típica de València, que he aprés a fer aquests dies i que a mi m'agrada molt.
INGREDIENTS:
- 5 ous.
- 2 gots de llet (400 ml).
- 2 gots de sucre (300 g).
- 1 got d'oli d'oliva o gira-sol (200 ml).
- 500 g de farina.
- 4 sobres de gasificants dobles.
- Ratlladura de la pell d'una llima.
- Canella molta.
- 2 o 3 cullerades de sucre.
PREPARACIÓ:
- Fiquem a calfar el forn a 180 graus.
- En un bol fiquem els ous, el sucre i batem fins que augmente de volum.
- Fiquem a continuació la ratlladura d'una llima, la llet i l'oli i tornem a batre.
- Incorporem a poc a poc la farina tamisada i a continuació els sobres de gasificants i tornem a mesclar o batre.
- Fiquem la mescla en una safata per al forn.
- Empolvorem tota la superfície de la massa amb sucre i canella.
- La fiquem al forn durant 30 minuts. Una vegada transcorregut el temps, punxarem amb un furgadents, de forma que si isc net, ja estarà feta la coca, i si no, la deixarem uns minuts més al forn.
La deixem - La deixem gelar.
A GAUDIR! ESTÀ BONÍSSIMA!
Alberto M. 6é A
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada