INGREDIENTS:
1
paquet de galetes tipus digestive
100
grams de mantega 1 culleradeta d'essència de vainilla
500
grams de formatge philadelphia o semblant
100
grams de sucre blanca
500
ml de nata per a muntar (35% matèria greix)
2
sobres de quallada
1
sobre de gelatina en pols
1
bot de melmelada de maduixa o gerd
PASSOS:
1.- La primera cosa que farem serà agafar les galetes i
les triturarem fins a fer-les pols. Jo he usat el triturador de la batedora
però podeu ficar-la en una bossa i amb l'ajuda d'un corró les deixarem
triturades.
2.- Fonem la
mantega en el microones i mesclem les galetes triturades amb la mantega i un
toc d'essència de vainilla.
3. Posem en un
motle el fons de paper vegetal i fem la base de la tortada. Amb l'ajuda d'un
espalmador o amb la mà pressionem bé. Fiquem en la nevera durant 15 o 20
minuts.
4.- En una
casserola posem la nata a coure junt amb el formatge philadelphia, els sobres
de quallada i el sucre. Deixem coure a foc lent 1 minut perquè la quallada
actue. Si no coem potser la quallada no funcione. Una vegada que està tot el
formatge fos i mesclat amb els altres ingredients, ho aboquem damunt de la base
de galetes. Introduïm en la nevera mínim 4 hores.
5.- Passat eixe temps posem en una casserola la melmelada
de maduixa amb un raig d'aigua i el sobre de gelatina. Coem a foc lent un minut
i retirem. Deixem refredar un poc (amb atenció que no es qualle la mescla) una
vegada temperat i que continue líquid ho aboquem damunt de la base de formatge
i tornem a introduir en la nevera durant un parell d'hores. Ho deixe refredar
un poc perquè una vegada ho vaig posar directament de la casserola i es va
fondre per complet la base de formatge. Així que espereu uns minuts.
Ainhoa 6é A
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada