dissabte, 6 de juny del 2020

PASTÍS DE FORMATGE


INGREDIENTS:

         1 paquet de galetes tipus digestive
         100 grams de mantega 1 culleradeta d'essència de vainilla
          500 grams de formatge philadelphia o semblant
          100 grams de sucre blanca
          500 ml de nata per a muntar (35% matèria greix)
          2 sobres de quallada
          1 sobre de gelatina en pols
          1 bot de melmelada de maduixa o gerd
PASSOS:
1.- La primera cosa que farem serà agafar les galetes i les triturarem fins a fer-les pols. Jo he usat el triturador de la batedora però podeu ficar-la en una bossa i amb l'ajuda d'un corró les deixarem triturades.
 2.- Fonem la mantega en el microones i mesclem les galetes triturades amb la mantega i un toc d'essència de vainilla.
 3. Posem en un motle el fons de paper vegetal i fem la base de la tortada. Amb l'ajuda d'un espalmador o amb la mà pressionem bé. Fiquem en la nevera durant 15 o 20 minuts.  
 4.- En una casserola posem la nata a coure junt amb el formatge philadelphia, els sobres de quallada i el sucre. Deixem coure a foc lent 1 minut perquè la quallada actue. Si no coem potser la quallada no funcione. Una vegada que està tot el formatge fos i mesclat amb els altres ingredients, ho aboquem damunt de la base de galetes. Introduïm en la nevera mínim 4 hores.
5.- Passat eixe temps posem en una casserola la melmelada de maduixa amb un raig d'aigua i el sobre de gelatina. Coem a foc lent un minut i retirem. Deixem refredar un poc (amb atenció que no es qualle la mescla) una vegada temperat i que continue líquid ho aboquem damunt de la base de formatge i tornem a introduir en la nevera durant un parell d'hores. Ho deixe refredar un poc perquè una vegada ho vaig posar directament de la casserola i es va fondre per complet la base de formatge. Així que espereu uns minuts.



Ainhoa 6é A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

UNA NOVA MASCOTA

UNA NOVA MASCOTA Els meus avis tenen una casa de camp a les rodalies de València ciutat.  A la  meva  família i a mi ens agrada cada c...