RECEPTA
Coca de pera i xocolata
INGREDIENTS:
- 1 iogurt blanc
- 1 got d’oli
- 2 gots de sucre
- 3 gots de rent
- 3 ous
- 15g de rent
- llàgrimes de xocolata
- 2 peres
- Ratlladura d’una llima
MATERIALS:
- Pot del iogurt (servirà per mesurar la resta d’ingredients)
- Bol
- Cullera o espàtula (per barrejar la massa)
- Ganivet ( per tallar la pera)
- Un motle de pastís
PREPARACIÓ:
- Posar en un bol el iogurt, l’oli, sucre, ous i barrejar.
- Una vegada varejada afegir el rent i tornar a barrejar.
- Pelar i tallar les peres a quadradets.
- Afegir al bol de la massa la pera i la xocolata i barrejar amb cura.
- Posar-ho en un motle de pastís i fornejar a 180 graus 30 minuts.
Estrella, 6é.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada