dimecres, 8 d’abril del 2020

RECEPTA: LLESQUES EN OU!


LLESQUES AMB OU (Torrijas)

INGREDIENTS:

-        Pa del dia anterior
-        Llet
-        Oli
-        Sucre
-        Canella
-        Ous

ELABORACIÓ:

1r. Talles el pa en llesques un poc grosses.
2n. Agafes un plat fondo i fiques la llet (més o menys fins a mig plat), i li fiques una cullerada sopera de sucre i ho remenes.
3r. Quan s’ha desfet el sucre, mulles el pa per les dues parts per a que quede ben banyat de llet i  després el fiques en un plat per a que s’escórrega.
4t. Fiques al foc una paella amb prou quantitat d’ oli per a fregir.
5é. Mentre es calfa l’oli, bats els ous (un o dos, en funció de la quantitat que volem fer). Passes per l’ou batut les llesques banyades.
6é.Quan ja està calent l’oli, les poses a fregir en la paella  per les dues parts, per a que estiguen igual de dorades.
7é. Quan ja estan, les traus de la paella i les passes per un plat que tindrà sucre i canella en pols.
8é. Disfruta de les teues llesques amb ou!!!

Bon profit!!!


Andrea 6é.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

UNA NOVA MASCOTA

UNA NOVA MASCOTA Els meus avis tenen una casa de camp a les rodalies de València ciutat.  A la  meva  família i a mi ens agrada cada c...