LLESQUES AMB OU (Torrijas)
INGREDIENTS:
-
Pa del
dia anterior
-
Llet
-
Oli
-
Sucre
-
Canella
-
Ous
ELABORACIÓ:
1r. Talles el pa en llesques un poc grosses.
2n. Agafes un plat fondo i fiques la llet (més o
menys fins a mig plat), i li fiques una cullerada sopera de sucre i ho remenes.
3r. Quan s’ha desfet el sucre, mulles el pa per les
dues parts per a que quede ben banyat de llet i
després el fiques en un plat per a que s’escórrega.
4t. Fiques al foc una paella amb prou quantitat d’ oli
per a fregir.
5é. Mentre es calfa l’oli, bats els ous (un o dos, en
funció de la quantitat que volem fer). Passes per l’ou batut les llesques
banyades.
6é.Quan ja està calent l’oli, les poses a fregir en la
paella per les dues parts, per a que
estiguen igual de dorades.
7é. Quan ja estan, les traus de la paella i les passes
per un plat que tindrà sucre i canella en pols.
8é. Disfruta de les teues llesques amb ou!!!
Bon profit!!!
Andrea
6é.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada