MACARRONS A LA BOLONYESA:
Ingredients:
2 Alls.
1 Ceba.
1 Carlota.
½ D’api.
500 g de carn picada de porc o de vedella.
Una copa de vi negre.
Un poquet de pebre.
Un polsim d'herbes provençals.
Un pot sencer de tomaca fregida.
50 g De formatge parmesà.
500 g De macarrons.
Elaboració:
Anem a fregir a foc suau la ceba la
carlota i l’all.
Fiquem primer l'oli i quan estigui calent
fiquem la carlota els alls i la ceba.
Tallem el api en tres trossos i el fiquem
a la paella.
Quan tinguem la verdura fregida llevem
l’api i els alls.
Fiquem la carn picada i fiquem un polsim
de sal i li un polsim de pebre i la cuinem durant 5 min.
Fiquem les herbes provençals, una copa de
vi i la tomaca i el cuinem durant 30 min.
Per un altra banda fiquem una cassola
bullint i fiquem un polsim de sal .
Fiquem a bullir els macarrons durant 8 min
una vegada fets els macarrons es mesclen amb la salsa.
Els servim i si voleu li podeu ficar
el formatge que hem ficat en ingredients. I ja tindrem els nostres macarrons a
la bolonyesa.
PASTIS DE FORMATGE
AMB NABIUS:
Ingredients:
- 150 grams de galetes María.
- 80 grams de mantega.
- 8 cullerades grans de sucre.
- 1 terrina de formatge Philadelphia o qualsevol altre formatge cremós.
- 550 mil·lilitres de nata líquida.
- Melmelada de nabius.
Elaboració:
- Tindre una pasta dura.
- Col·loca la massa en un motle molt ben estesa i fica al forn fins que aquesta estiga cuita.
- Bat el formatge philadelphia, sucre, nata i fins que quede una massa fina amb volum.
- Aboca eixa mescla sobre el motle on tenen la massa i fica al forn.
- Quan estigui cuita trau-la del forn i deixa refredar. I ja la tindrem per menjar un postre després d’uns bons macarrons a la bolonyesa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada