dilluns, 6 d’abril del 2020

RECEPTES EN QUARANTENA


MACARRONS A LA BOLONYESA:

Ingredients:

2 Alls.

1 Ceba.

1 Carlota.

½ D’api.

500 g de carn picada de porc o de vedella.

Una copa de vi negre.

Un poquet de pebre.

Un polsim d'herbes provençals.

Un pot sencer de tomaca fregida.

50 g De formatge parmesà.

500 g De macarrons.

Elaboració:

Anem a fregir a foc suau la ceba la carlota i l’all.

Fiquem primer l'oli i quan estigui calent fiquem la carlota els alls i la ceba.

Tallem el api en tres trossos i el fiquem a la paella.

Quan tinguem la verdura fregida llevem l’api i els alls.

Fiquem la carn picada i fiquem un polsim de sal i li un polsim de pebre i la cuinem durant 5 min.

Fiquem les herbes provençals, una copa de vi i la tomaca i el cuinem durant 30 min.

Per un altra banda fiquem una cassola bullint i fiquem un polsim de sal .

Fiquem a bullir els macarrons durant 8 min una vegada fets els macarrons es mesclen amb la salsa.

Els servim i si voleu li  podeu ficar el formatge que hem ficat en ingredients. I ja tindrem els nostres macarrons a la bolonyesa.


PASTIS DE FORMATGE AMB NABIUS:


Ingredients:

  • 150 grams de galetes María. 
  • 80 grams de mantega. 
  • 8 cullerades grans de sucre. 
  • 1 terrina de formatge Philadelphia o qualsevol altre formatge cremós. 
  • 550 mil·lilitres de nata líquida. 
  • Melmelada de nabius.

 Elaboració:

  1. Tindre una pasta dura.
  2.  Col·loca la massa en un motle molt ben estesa i fica al forn fins que aquesta estiga cuita.
  3.  Bat el formatge philadelphia, sucre, nata i fins que quede una massa fina amb volum.
  4.  Aboca eixa mescla sobre el motle on tenen la massa i fica al forn.
  5.  Quan estigui cuita trau-la del forn i deixa refredar. I ja la tindrem per menjar un postre  després d’uns bons macarrons a la bolonyesa.

Xavi, 6é A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

UNA NOVA MASCOTA

UNA NOVA MASCOTA Els meus avis tenen una casa de camp a les rodalies de València ciutat.  A la  meva  família i a mi ens agrada cada c...