divendres, 15 de maig del 2020

LA FALLERA CALAVERA 3

Hola xics i xiques

Sóc Alberto i us contaré, per si no esteu assabentats, que han tret una nova expansió d'un joc molt conegut per tots nosaltres i amb el que ens hem divertit molt durant els patis de L'Escola. Es tracta de La Fallera Calavera 3.

Esta nova expansió té 50 cartes noves, un tauler amb dos cares diferents, per a dues modalitats de joc i un peó de la Fallera Calavera, ja que s'ha autoproclamat Reina. A més, hi ha 5 cartes noves de menjar territorial.

A la modalitat 1 es juga amb les cartes de la Fallera Calavera 1 més les cartes de la Fallera Calavera 3 i a la modalitat 2 es juga amb totes les cartes, les de la Fallera Calavera 1, 2 i 3.

El tauler representa el mapa del Regne de la Fallera Calavera i està dividit en 5 territoris. El peó de la Reina va desplaçant-se per ell. Aquest és un nou moviment que s'afegeix en aquesta nova expansió.

Així, ja no fan falta 5 ingredients per cuinar una bona paella que li agrade a la Fallera i guanyar la partida, sinó que amb menys ingredients, si tenim el menjar territorial de la terreta a on es troba la Fallera, podem guanyar la partida.

A més en la modalitat 2, és obligatori “Cremar Cartes” i els personatges de sempre tenen nous poders i habilitats en funció on es trobe la Fallera.

A mi m'encanta jugar a la Fallera Calavera.

I a vosaltres?? Ja la coneixeu??? Us animeu???

Adeu!!!!

Alberto Muntadas
Sisé - A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

UNA NOVA MASCOTA

UNA NOVA MASCOTA Els meus avis tenen una casa de camp a les rodalies de València ciutat.  A la  meva  família i a mi ens agrada cada c...