dilluns, 4 de maig del 2020

MAGDALENES D’ESPELTA

Hola xics i xiques, sóc Gerard de 6é B.

Ara que estem a avorrits, que millor que cuinar. I… a qui no li agraden les magdalenes??? A més a més saludables. La farina ens la va donar un amic del meu pare que és forner i la resta d'ingredients ens van costar un poc d’aconseguir però va valdre la pena.

Ara vos deixe la recepta per si la voleu fer.

Ingredients:
-220 g de farina d'espelta integral. 

-200 g de sucre integral de canya.
-150 ml d'oli de gira-sol. 

-75 ml de llet. 

-4 ous.

-1 sobre rent Royal.
-2 cullerades d’aroma de vainilla Vahiné.

-1/2 cullerada de canella molta.
-1/3 nou moscada.

-Un poquet sal.

1. Batre els ous.
2. Afegir el sucre i batre.
3. Afegir l’oli i la llet i mesclar.
4. Afegir la farina i el rent tamisat.
5. Ficar la sal i mesclar.
6. Ficar la vainilla, la nou i la canella i tornar a barrejar.
7. Repartir la massa en motles.
8. Ficar sucre per damunt.
9. Fornejar 12 minuts a 180 °C.

Espere que vos agraden, a mi em varen encantar.

Adeuuuu.

Gerard 6é B




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

UNA NOVA MASCOTA

UNA NOVA MASCOTA Els meus avis tenen una casa de camp a les rodalies de València ciutat.  A la  meva  família i a mi ens agrada cada c...