Ingredients:
Salmó.
Pasta fullada.
Formatge d’untar.
Carabasseta.
Instruccions:
Primer es fan tires de pasta fullada d’uns 8 centímetres d’ample i untem la meitat a la llarga amb el formatge.
A sobre posem les rodanxes finetes de carabasseta i damunt les talladetes de salmó. A continuació ho enrotllem en espiral i es posa al forn durant uns 20 o 25 min.
Bon profit.
Ací teniu un vídeo de com fer-ho: https://www.recetasconhojaldre.com/salado/rosas-de-hojaldre-con-salmon-y-calabacin/
Albert Martínez Alapont
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
UNA NOVA MASCOTA
UNA NOVA MASCOTA Els meus avis tenen una casa de camp a les rodalies de València ciutat. A la meva família i a mi ens agrada cada c...
-
Bon dia soc Àlex una de 6é. Hui vos vinc a dir una passió que he descobert en aquesta dies de confinament La passió que he descob...
-
UNA NOVA MASCOTA Els meus avis tenen una casa de camp a les rodalies de València ciutat. A la meva família i a mi ens agrada cada c...
-
RECEPTA Coca de pera i xocolata INGREDIENTS: 1 iogurt blanc 1 got d’oli 2 gots de sucre 3 gots de rent 3 ous 15g de rent...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada