Ingredients:
Salmó.
Pasta fullada.
Formatge d’untar.
Carabasseta.
Instruccions:
Primer es fan tires de pasta fullada d’uns 8 centímetres d’ample i untem la meitat a la llarga amb el formatge.
A sobre posem les rodanxes finetes de carabasseta i damunt les talladetes de salmó. A continuació ho enrotllem en espiral i es posa al forn durant uns 20 o 25 min.
Bon profit.
Ací teniu un vídeo de com fer-ho: https://www.recetasconhojaldre.com/salado/rosas-de-hojaldre-con-salmon-y-calabacin/
Albert Martínez Alapont
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
UNA NOVA MASCOTA
UNA NOVA MASCOTA Els meus avis tenen una casa de camp a les rodalies de València ciutat. A la meva família i a mi ens agrada cada c...
-
Estos dies a casa he recordat eixides i excursions que he fet amb la família. Una de les que més em varen agradar va ser a l’Oceanogràfic de...
-
Hola companys i companyes, sóc Liliana de la classe de 6é B. Aquesta quarantena els meus pares i jo estem cuinant a muntó i vam fer...
-
Sòlid o líquid??? ET CAL… Un recipient. Una mica d'aigua. Maicena . Una cullera. ANEM PER FEINA Aboquem mica d’aigua al recipient...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada