divendres, 8 de maig del 2020

RECEPTA EN QUARANTENA

Hola companys i companyes hui os presente una nova recepta: pit de pollastre empanat.

INGREDIENTS:
- 4 filets de pit de pollastre.
- 2 ous.
- 1 got de llet.
- Pa ratllat.
- Sal.
- 3 o 4 dents d’all (opcional).
- Julivert.
- Oli de girasol.

ELABORACIÓ:
1. En un bol batem els ous i afegim la llet, removem tot bé, filetegem els alls i els afegim a la mescla juntament amb el julivert picat i una mica de sal.
2. Introduïm el filets de pit de pollastre en el bol juntament amb la mescla i el deixem macerar en el frigorífic durant un parell d'hores com a mínim.
3. Per a acabar empanem el pit de pollastre passant-lo pel pa ratllat i fregim a foc no gaire fort, quan veges que va prenent color daurat ho vas traient del foc. És important que quan les tragues, deixes escórrer l'oli sobrant sobre un paper de cuina absorbent.

Us desafie a provar a  fer les receptes. Una gran abraçada. 😊

Xavi Platero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

UNA NOVA MASCOTA

UNA NOVA MASCOTA Els meus avis tenen una casa de camp a les rodalies de València ciutat.  A la  meva  família i a mi ens agrada cada c...