Hola companys i companyes hui os presente una nova recepta: pit de pollastre empanat.
INGREDIENTS:
- 4 filets de pit de pollastre.
- 2 ous.
- 1 got de llet.
- Pa ratllat.
- Sal.
- 3 o 4 dents d’all (opcional).
- Julivert.
- Oli de girasol.
ELABORACIÓ:
1. En un bol batem els ous i afegim la llet, removem tot bé, filetegem els alls i els afegim a la mescla juntament amb el julivert picat i una mica de sal.
2. Introduïm el filets de pit de pollastre en el bol juntament amb la mescla i el deixem macerar en el frigorífic durant un parell d'hores com a mínim.
3. Per a acabar empanem el pit de pollastre passant-lo pel pa ratllat i fregim a foc no gaire fort, quan veges que va prenent color daurat ho vas traient del foc. És important que quan les tragues, deixes escórrer l'oli sobrant sobre un paper de cuina absorbent.
Us desafie a provar a fer les receptes. Una gran abraçada. 😊
Xavi Platero.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
UNA NOVA MASCOTA
UNA NOVA MASCOTA Els meus avis tenen una casa de camp a les rodalies de València ciutat. A la meva família i a mi ens agrada cada c...
-
Bon dia soc Àlex una de 6é. Hui vos vinc a dir una passió que he descobert en aquesta dies de confinament La passió que he descob...
-
UNA NOVA MASCOTA Els meus avis tenen una casa de camp a les rodalies de València ciutat. A la meva família i a mi ens agrada cada c...
-
RECEPTA Coca de pera i xocolata INGREDIENTS: 1 iogurt blanc 1 got d’oli 2 gots de sucre 3 gots de rent 3 ous 15g de rent...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada