dilluns, 15 de juny del 2020

CREPES FARCITS!



INGREDIENTS:

-200 g. de farina
-240 ml. de llet
-2 ous
-Mantega
-Sal
-Pernil salat
-Lletuga

ELABORACIÓ:

1. Per obtenir la massa de creps farcits casolans, el primer que hem de fer és batre els dos ous enèrgicament.

2. El següent pas és tamisar la farina. Si no tenim un tamisador, podem fer-ho amb ajuda d'un colador. El resultat serà similar.
Afegim la farina tamisada al bol dels ous.

3. Ara farem ús de la llet i la mantega. Aboquem la llet al bol i un parell de culleradetes de mantega. Remenegem bé tota la barreja. Si la mantega està a temperatura ambient serà més fàcil treballar amb ella.

Com anem a elaborar uns creps farcits salats, afegirem una mica de sal a aquesta massa. Si els volguérem dolços, afegiríem una mica de sucre.
Batem fins que ens quede una massa molt fina, sense grumolls.

Abans de cuinar els crepes, deixarem reposar la massa, a la nevera, una hora.

4. Posem una crepera (o paella) al foc i engreixaren amb un poquet de mantega. Amb ajuda d'un cullerot, anem abocant la massa a la paella. El millor és que, per a cada crep, el cullerot no estiga ple del tot.

Quan vegem que comencen a eixir-li unes bombolletes a la superfície, li donem la volta, ja que significa que ja està fet per un costat. A més, les vores començaran a desenganxar-se. El farem més o menys daurat segons els gustos.

Repetim amb tota la massa i, llestos!

5. Col·loquem els creps en un plat i els anem omplint amb els ingredients que més t'agraden.

6. I ja tenim fets els nostres creps salats farcits.
T'atreveixes a elaborar-los? 


ANDREA 6É A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

UNA NOVA MASCOTA

UNA NOVA MASCOTA Els meus avis tenen una casa de camp a les rodalies de València ciutat.  A la  meva  família i a mi ens agrada cada c...