dijous, 11 de juny del 2020

EMPANADILLES DE SAMFAINA


INGREDIENTS:
1/2 Got d'oli de gira-sol
2100 ml
1/2 Got de beguda gasosa
100 ml Sal
250 grams de farina
2 ous
Per a la samfaina
1 Pot de tomaca trossejada (400gr)
Ceba mitjana
1 Llanda de tonyina
1cullerada d'oli
Sal
PASSOS:
           Tallar a trossets xicotets la ceba i posar amb un raig d'oli d'oliva a sofregir. Quan estiga blaneta afegir la tomaca i quan haja reduït l’aigua posar la tonyina i l'ou. Mesclar bé i salar al gust. Per a preparar la massa mesclar tots els ingredients, i a continuació fer boletes i esclafar damunt d'una bossa de plàstic transparent, fent la forma redona. També les podeu fer amb ajuda d'un motle. Posar la samfaina i tancar amb ajuda d'una forqueta. Posar en una safata de forn untada prèviament amb un poquet d'oli. Batre l'ou i pintar cada pastisset. Posar durant una mitja hora a uns 160ºC.



Ainhoa, 6é B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

UNA NOVA MASCOTA

UNA NOVA MASCOTA Els meus avis tenen una casa de camp a les rodalies de València ciutat.  A la  meva  família i a mi ens agrada cada c...