INGREDIENTS:
1/2 Got d'oli de gira-sol
2100 ml
1/2 Got de beguda gasosa
100 ml Sal
250 grams de farina
2 ous
Per a la samfaina
1 Pot de tomaca trossejada (400gr)
Ceba mitjana
1 Llanda de tonyina
1cullerada d'oli
Sal
PASSOS:
Tallar a trossets xicotets la ceba i
posar amb un raig d'oli d'oliva a sofregir. Quan estiga blaneta afegir la
tomaca i quan haja reduït l’aigua posar la tonyina i l'ou. Mesclar bé i salar
al gust. Per a preparar la massa mesclar tots els ingredients, i a continuació
fer boletes i esclafar damunt d'una bossa de plàstic transparent, fent la forma
redona. També les podeu fer amb ajuda d'un motle. Posar la samfaina i tancar
amb ajuda d'una forqueta. Posar en una safata de forn untada prèviament amb un
poquet d'oli. Batre l'ou i pintar cada pastisset. Posar durant una mitja hora a
uns 160ºC.
Ainhoa, 6é B
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada