INGREDIENTS:
- Ou
- Llet
- Llima
- Farina
- Rent
- Sucre
- Oli d’oliva
- Canella
PASSOS:
- Primer posarem a escalfar el forn a 180º.
- En un bol posem els ous, el sucre i batem fins que haja augmentat el seu volum, seguit tirem l'oli i barregem la llet i la ratlladura de llimona, tornem a barrejar bé. Incorporem la farina, la tamisem primer i després l'anirem incorporant a poc a poc, un cop aquest la farina barrejada tirem els sobres de gasificants i barregem.
- En una safata per forn la untem amb mantega i la folrem amb paper vegetal, tirem la barreja de la coca al motlle.
- Posarem tota la superfície de la massa amb el sucre i la canella.
- L'introduirem al forn, passat 30 minuts punxarem amb un escuradents, si surt sec estarà llest, si no la deixarem uns minuts més o fins que quede llesta, varia segons el forn.
- Deixem refredar i ja estarà llesta.
Ainhoa, 6é.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada