dimarts, 5 de maig del 2020

PALMERES DE XOCOLATA

Ingredients:
- Una làmina de pasta de fullada quadrada
.
- 50 grams de mantega
.
- 100 grams de xocolata
.
- 80 grams de sucre.

Passos:
1. Estenem la massa sobre el taulell net i el sucre a sobre per ambdues cares i li passem el corró perquè s'incruste a la massa.
2. Després enrotllem la massa de pasta fullada de l'esquerra al centre i de la dreta al centre, fent-se així dos rotllos que s'uneixen a la meitat.
3. Amb un ganivet anem fent làmines d'uns dos dits de gruix.
4. Col·loquem les palmeretes en una safata untada en mantega perquè no s'enganxen.
5. Posem al forn durant 15 minuts a 180 °C.
6. Després de daurar-se, traiem i deixem refredar.
7. En una cassola fem la xocolata a bany Maria i ho aboquem en un bol.
8. Banyem les palmeres per una de les seues cares amb la xocolata i les fiquem a la nevera durant dues hores i fins que la cobertura de la xocolata se solidifique.


Ainhoa De la Torre, 6é B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

UNA NOVA MASCOTA

UNA NOVA MASCOTA Els meus avis tenen una casa de camp a les rodalies de València ciutat.  A la  meva  família i a mi ens agrada cada c...