divendres, 29 de maig del 2020
RECEPTA EN QUARANTENA.
Rellom de polit amb creïlles al forn:
INGREDIENTS:
- 1 rellom de polit.
- Sal.
- Oli.
- 2 creïlles mitjanes.
- All en pols.
- Pebre.
- Herbes aromàtiques.
- Comí.
- Sal.
- 1 cullerada Oli.
- 1 cullerada Vinagre.
- 1 cullerada Aigua.
PASSOS:
1. En un recipient apte per al forn , tire les
creïlles pelades i en rodanxes amb la resta
d'espècies, l'oli, vinagre i sal.
2. Ho voltege, es tapa i ho pose 8 minuts, depèn
de cada forn.
3. Mentre es fan les creïlles pose la paella amb
l'oli a calfar.
4. Mentre es calfa l'oli, talle el rellom, ja
descongelat, en filets.
5. Els faig volta i volta, havent tirat la sal abans
de posar-los en la paella.
6. Una vegada fets, els acompanye amb les
creïlles amb forma de tira en el forn.
Xavi, 6é A
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
UNA NOVA MASCOTA
UNA NOVA MASCOTA Els meus avis tenen una casa de camp a les rodalies de València ciutat. A la meva família i a mi ens agrada cada c...
-
Estos dies a casa he recordat eixides i excursions que he fet amb la família. Una de les que més em varen agradar va ser a l’Oceanogràfic de...
-
Hola companys i companyes, sóc Liliana de la classe de 6é B. Aquesta quarantena els meus pares i jo estem cuinant a muntó i vam fer...
-
Sòlid o líquid??? ET CAL… Un recipient. Una mica d'aigua. Maicena . Una cullera. ANEM PER FEINA Aboquem mica d’aigua al recipient...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada